Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΝΤΙΜΠΕΗΤ ΤΩΝ 7 ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Προσερχόμενος στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνηςδήλωσε στους δημοσιογράφους :
"Ο διάλογος, όπως γίνεται σ' αυτό το ντιμπέιτ, όπως το λένε στα ελληνικά, δεν έχει και τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές, ώστε η συζήτηση που θα γίνει να υποβοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ενημέρωση του ελληνικού λαού για τις θέσεις των κομμάτων. Ελπίζω, πάντως, να επιτευχθεί το καλύτερο. Το καλύτερο για τη δημοκρατία, η οποία έχει ακυρωθεί στον τόπο μας. Το καλύτερο για την ελεύθερη βούληση του ελληνικού λαού, που ελπίζω ότι κάποτε θα μπορέσει κάποτε να γίνει πραγματικότητα.
Κάποτε να γίνει σεβαστή".
Στη συνέχεια η Iskra παραθέτει τα βίντεο με τις απαντήσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ανά θεματική ενότητα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΑΝΕΡΓΙΑ
''Δεν πρέπει να κάνουμε τρομοκρατία για την αλλαγή νομίσματος, για θέματα που με ευθύνη των ΜΜΕ δεν έχουν συζητηθεί στην Ελλάδα. Όλα τα μνημόνια είναι καταστροφικά, δεν υπάρχει αριστερό και δεξιό μνημόνιο. Το εθνικό νόμισμα θα δώσει ρευστότητα για την ανάπτυξη. Δεν μπορεί να αναλυθεί το θέμα σε μια τοποθέτηση λίγων λεπτών''.
                             
ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ
     
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΜΥΝΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
"Ζούμε μια φαρσοκωμωδία υπέρ των μνημονίων. Από ένα κόμμα, έφτασαν πέντε δυνάμεις να υποστηρίζουν τα μνημόνια. Το εθνικό νόμισμα είναι η λύση για να φύγουμε από τα μνημόνια και να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα''!

ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - Α' ΜΕΡΟΣ:
<<Αλέξης Τσίπρας το Γενάρη του '15 :"Αυτή η κυβέρνηση και η βουλή δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο". Ο Αλέξης Τσίπρας μας είπε ότι η Βουλή που προέκυψε δεν θα υπογράψει τρίτο μνημόνιο και στη συνέχεια κατηγορηθήκαμε που δεν το στηρίξαμε. Μας κατάντησαν προτεκτοράτο. Λέμε όχι στην καταλήστευση των μνημονίων.>>

ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - Β' ΜΕΡΟΣ:
''Το μνημόνιο είναι φορολεηλασία και σημαίνει υποτέλεια. Η επιλογή για τη χώρα μας είναι το ΟΧΙ που ελέχθη στο δημοψήφισμα, υπάρχει αντιμνημονιακή λύση που είναι βιώσιμη και ρεαλιστική''.
Κατά την αποχώρηση του από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο Παναγιώτης Λαφάζάνης δήλωσε  στους δημοσιογράφους:
" Με τους όρους που διεξάγεται το ντιμπέιτ δεν μπορούν να δοθούν οι εξηγήσεις που πρέπει για τον ελληνικό λαό. Είμαστε απέναντι στην πρόταση των 5 κομμάτων που θέλουν την καταστροφική πολιτική του μνημονίου. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον κ. Κουτσούμπα αυτή τη στιγμή, προέχει ο τόπος και η νεολαία. Συντασσόμαστε με τις προοδευτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις, πρέπει να σπάσουμε το μνημονιακό τείχος. Η Λαϊκή Ενότητα είναι εγγυητής για Ελλάδα της ανεξαρτησίας.Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με τις μνημονιακές δυνάμεις. Έχουμε πόλεμο μαζί τους και θα νικήσουμε''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου