Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδεία της ΛΑΕ στο ΠΓΝΠ παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού Κ.Λαπαβίτσα

Κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας Αχαΐας περιόδευσε σήμερα (16/09/15) στο ΠΓΝΠ παρουσία των υποψηφίων βουλευτών του νομού μας Κώστα Λαπαβίτσα και Κώστα Γαβριηλίδη. Την περιοδεία συνόδευσαν ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ν.Α. Τάσος Γιακουμής, ο Βαγγέλης Κατσακούλης οι οποίοι ήταν υποψήφιοι βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εθνικές εκλογές και γιατροί, μέλη του συνδυασμού.

Ο Κ. Λαπαβίτσας συναντήθηκε με ομάδα καθαριστριών και ενημερώθηκε για τα προβλήματα στην εργασία τους. Στην συνέχεια στο κυλικείο του νοσοκομείου συνάντησε ομάδα φοιτητών Ιατρικής με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις και εξήγησε πλευρές του προγράμματος της Λαϊκής Ενότητας. Μεταξύ των νέων επιστημόνων διάχυτος ήταν ο προβληματισμός για την πιθανή υποχρεωτική μετανάστευση τους στο εξωτερικό. Σύντομη συνάντηση γνωριμίας έγινε με τον Διοικητή του ΠΓΝΠ κ. Μπονάνο.


Επιπλέον, συνάντηση υπήρξε και με αντιπροσωπείες των Δ.Σ. της ΕΙΝΑ και του σωματείου εργαζομένων στο ΠΓΝΠ, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του συστήματος υγείας στο νομό, που καθίστανται πλέον εκρηκτικά. Απαντώντας σε ερωτήματα για το πρόγραμμα της Λαϊκής Ενότητας, εξήγησε ότι με το τρίτο μνημόνιο, όχι μόνο λύσεις δε θα έχουμε στο ΕΣΥ, αλλά η κατάσταση θα χειροτερέψει λόγω περιστολών. Τόνισε δε, ότι υποχρεωτικά το τρίτο μνημόνιο θα ξαναθέσει το θέμα της άλλης εναλλακτικής διεξόδου για τη χώρα και το λαό μας.

Εμφάνιση 20150916_115317.jpg


Εμφάνιση 20150916_104745.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου