Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Μαζικη κσι με πάθος η συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Πάτρα, με Ζωή και Λαπαβίτσα


Ιδιαίτερα μαζική και δείκτης εκλογικών ανατροπών που θα δούμε στην κάλπη την Κυριακή ήταν η συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας, στην Πάτρα, με ομιλητές τον Κώστα Λαπαβίτσα και την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η συγκέντρωση, αν και "μικρού" κόμματος δεν είχε να ζηλέψει ιδιαίτερα σε όγκο με αυτή τη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, χθες, αλλά ήταν πολλαπλάσια σε παλμό και δυναμικότητα.

Ο Κώστας Λαπαβίτσας άνοιξε την συγκέντρηξωση εξηγώντας το σχέδιο ρήξης με την ευρωζώνη και τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Λαϊκής Ενότητας, σκορπώντας τα θερμά χειροκροτήματα του κοινού.

Στην συνέχεια, πήρε τον λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου που με ξεχωριστή αναφορά στην  προδομένη νεολαία, έδωσε μήνυμα ανατροπής των μνημονιακών πολιτικών. Ενώ επισήμανε την αναγκαιότητα της εκλογής του Κώστα Λαπαβίτσα, σαν βουλευτή Αχαίας, λόγω της κατάρτισης του και της κατοχής απαντήσεων για το εναλλακτικό σχέδιο. Η αγάπη του κόσμου και ιδιαίτερα της νεολαίας ήταν έκδηλη, με δεκάδες selfie να τραβιούνται στην Πλατεία Γεωργίου.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαία, Βασίλη Χατζηλάμπρου, για την γενναία του στάση κατά των μνημονίων. Ενώ την εκτίμηση της, εξέφρασσε και για τον πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσο Γιακουμή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου