Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. της ΛΑΕ στην Αχαϊα


Η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και η επόμενη ημέρα τέθηκε στο «τραπέζι»  της συζήτησης στην χθεσινοβραδινή Γενική Συνέλευση της ΛΑΕ για τον νομό Αχαΐας. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης. 
Κύριο  χαρακτηριστικό ήταν η μεγάλη απροσδόκητη για τους διοργανωτές προσέλευση μελών του κόμματος αλλά και πολιτών από άλλους πολιτικούς  φορείς  παρά το εκλογικό αποτέλεσμα. Αν και την συζήτηση μονοπώλησε η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αυτό που ειπώθηκε από την πλειοψηφία των ομιλητών είναι η ανασύνταξη των δυνάμεων της αριστεράς και η δημιουργία ενός κόμματος που θα παραμένει πιστό στις προγραμματικές του θέσεις εναντία στα μνημόνια της λιτότητας. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους είχαν την άποψη πως θα πρέπει να «αφήσουμε πίσω μας το εκλογικό αποτέλεσμα και να μην αναλωθούμε σε αυτό και να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ανασυγκρότηση της ΛΑΕ».

Ήδη πάντως τα μέλη και τα στελέχη της ΛΑΕ στον νομό βρίσκονται σε «πυρετό» προσυνεδριακών διαδικασιών αφού εκτός απροόπτου στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια προσυνεδριακή συνδιάσκεψη.Παράλληλα η ΛΑΕ ξεκινά «Εκστρατεία κατά του μνημονίου»  με κεντρική εκδήλωση την Δευτέρα στην Αθήνα  με ομιλητή τον Π. Λαφαζάνη. Αντίστοιχες εκδηλώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε όλες τις εκλογικές περιφέρεις της χώρας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου