Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ , ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ, ΤΑΡΑΜΠΟΥΡΑ Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΑ ΣΤΙΣ 3/7. ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ



Συνεχίστηκαν και χθες οι περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών της Λαϊκής Ενότητας στην Αχαΐα, αυτή τη φορά στις γειτονιές της Πάτρας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού το πρωί βρέθηκαν στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και στην γύρω περιοχή όπυο συνομίλησαν με κατοίκους και θαμώνες των μαγαζιών εστίασης.

Το απόγευμα ακολούθησε μεγάλη περιοδεία στις λαϊκές συνοικίες της Πάτρας. Συγκεκριμένα κλιμάκιο της ΛΑΕ, με υποψηφίους βουλευτές και στελέχη βρέθηκαν στα Ζαρουχλέικα, στην Ταραμπούρα και ευρύτερη περιοχή της Ακρωτηρίου.

Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, καλεί σήμερα, Πέμπτη 4/7 και ώρα 20:30 στο Θεατράκι της Μαρίνας στην Πάτρας τους πολίτες του νομού στην κεντρική της προεκλογική της συγκέντρωση. Βασικός ομιλητής θα είναι ο επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής Νίκος Χουντής, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαΐας, Θανάσης Πετράκος και η συντρόφισσα Αργυρώ Μπεκατώρου, ακαδημαϊκός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας.



1 σχόλιο:

  1. Γεια σας Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσω email {remy.credit111@gmail.com} με σχετικά χαμηλό επιτόκιο έως 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, δάνειο κατοικίας, αυτόματο δάνειο, φοιτητικό δάνειο, ενοποίηση δανείου e.t.c. Έχουμε ένα δάνειο για εσάς Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλή και Μη Ασφαλισμένα) Δάνεια Επιχειρήσεων (Ασφαλή και Μη Ασφαλή) Δάνειο ενοποίησης και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου και θα λύσουμε το οικονομικό σας πρόβλημα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: remy.credit111@gmail.com..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή