Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

"Ο κ. Σπαρτινός δεν έχει διαβάσει το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς"

«Ο κ. Σπάρτινος μάλλον δεν έχει διαβάζει το νέο νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς για αυτό τα λέει αυτά». Με αυτό τον τρόπο σχολίασε τις δηλώσεις του Αχαιού Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σπαρτινού για τους πλειστηριασμούς και τα κόκκινα δάνεια , ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΛΑΕ Κώστας Γαβριηλίδης μιλώντας σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή. 

Να υπενθυμίσουμε πως την περασμένη Παρασκευή  ο βουλευτής Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός είπε σε δηλώσεις του πως το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» ήταν ένα σύνθημα για αυτούς που δεν είχαν να πληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια και όχι γι’ αυτούς που έχουν βίλες , υποστηρίζοντας ότι αυτό ισχύει και με τα νέα μέτρα για τους πλειστηριασμούς και την προστασία της  πρώτης κατοικίας. 
Το στέλεχος της ΛΑΕ δεν παρέλειψε όμως να σχολιάσει και τις δηλώσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πρόσφατα ανέφερε πως «καταφέραμε να σώσουμε τις τράπεζες». « Εγώ και ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ήμουν πίστευα  ότι  σκοπός μας ήταν να σώσουμε και να προστάσουμε το λαό και όχι τις τράπεζες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γαβριηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου