Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Η ΛΑΕ για το Συμβούλιο των αρχηγών των κομμάτων

«Είναι κωμικοτραγικό το θέαμα αρχηγών κομμάτων που έχουν ψηφίσει από κοινού το τρίτο Μνημόνιο και την κατεδάφιση του ασφαλιστικού που περιλαμβάνει, και οι οποίοι, επιπλέον, θεωρούν ως μόνο δρόμο για τη χώρα την εφαρμογή αυτού του καταστροφικού μνημονίου, να κοροϊδεύουν, επί έξι ώρες, ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τον ελληνικό λαό για το ποιοι και πόσοι θα εφαρμόσουν το μνημονιακό τερατούργημα τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα.

Όπως προσθέτει η ΛΑΕ:

Σε λίγο  νεομνημονιακοί και παλαιομνημονιακοί αρχηγοί με τις ανάλγητες πολιτικές τους, τα ανεύθυνα παιχνίδια τους και τις φτηνές δημαγωγικές τακτικές τους,  θα διεκδικούν ο ένας από τον άλλον  την ιδιότητα του πιο μισητού προσώπου από τον ελληνικό λαό.

Η μόνη λύση για τον τόπο είναι η  ήττα της κυβέρνησης, η συντριβή του μνημονιακού σκηνικού που αντιπροσωπεύει το σημερινό Συμβούλιο αρχηγών και η δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή, για μια νέα προοδευτική πορεία της χώρας.

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί σε συνεργασία όλες τις αριστερές, προοδευτικές, πατριωτικές και δημοκρατικές , πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις γι ' αυτήν την μεγάλη ανατροπή, τη μόνη που μπορεί να δώσει ανάσα και ελπίδα στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου