Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΛΑΕ: Τσίπρας και Στουρνάρας έχουν γίνει συνένοχα «συνεταιράκια»

Με νέα επίθεση, στον Γιάννη Στουρνάρα και την κυβέρνηση, απάντησε η Λαϊκή Ενότητα στο «καρφί» κυβερνητικού στελέχους αναφορικά με το σχέδιο εισβολής στο Νομισματοκοπείο.

Ανακοίνωση του κόμματος κάνει λόγο για χονδροειδή ψέμματα και συκοφαντίες, οι οποίες δεν θα σώσουν μία κυβέρνηση καταστροφής, ενώ καταλήγει ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Στουρνάρας έχουν εξελιχθεί σε «πολιτικά συνένοχα ''συνεταιράκια''».

Την αντίδραση της Λαϊκής Ενότητας προκάλεσε σχόλιο υψηλόβαθμου κυβερνητικού αξιωματούχου ότι «κάποιοι ονειρεύτηκαν την εισβολή στο Νομισματοκοπείο και δεν είναι σήμερα εδώ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας:

«Το κυβερνητικό επιτελείο και ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας δεν δίστασαν να εξαπατήσουν πολιτικά έναν ολόκληρο λαό και να μετατρέψουν το ''ΟΧΙ'', που στεντόρεια είπε στο δημοψήφισμα, σε ένα ταπεινωτικό ''ΝΑΙ'', συνθηκολογώντας και υπογράφοντας νέο καταστροφικό μνημόνιο.

Οι ίδιοι αυτοί κύκλοι που εξαπάτησαν έναν ολόκληρο λαό, δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να διστάσουν να επαναλάβουν, ανωνύμως βέβαια, χονδροειδή ψέμματα και συκοφαντίες για κατάληψη του Νομισματοκοπείου, φωτογραφίζοντας τον Παν. Λαφαζάνη.

Αυτές οι συκοφαντίες, όμως, δεν μπορούν να διασώσουν μια κυβέρνηση καταστροφής της χώρας. Το μόνο που δείχνουν σε όλον τον κόσμο είναι ότι Τσίπρας και Στουρνάρας έχουν εξελιχθεί σε πολιτικά συνένοχα ''συνεταιράκια''».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου