Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΧΑΙΑΣ - ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Όλοι & Όλες στην Πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα την Κυριακή στις 7:00 μμ ενάντια στο Αντιλαϊκό Πολυνομοσχέδιο


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛπρο ωθεί με τη διαδικασία του επείγοντος για ψήφιση στη Βουλή την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα, το πολυνομοσχέδιο για τη νέα λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων και της δημόσιας περιουσίας, καθώς και τον «κόφτη» μισθών, συντάξεων και δημοσίων δαπανών, που στην ουσία αποτελεί νέο μνημόνιο διαρκείας, αλλά και μοχλό υπονόμευσης της λαϊκής κυριαρχίας.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία, τα αγωνιστικά ταξικά συνδικάτα, τα κοινωνικά κινήματα, σε παλλαϊκές κινητοποιήσεις τις ημέρες συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή και σε αγώνα διαρκείας, για να μην περάσει ο νέος μνημονιακός οδοστρωτήρας φτωχοποίησης του λαού και νέο-αποικιοποίησης της χώρας.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί όλες τις αριστερές, αντιμνημονιακές, προοδευτικές δυνάμεις, σε αγωνιστική συμπόρευση και κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη ενωτικών, μαζικών λαϊκών και εργατικών αγώνων, για να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα, για την ανατροπή της κυβέρνησης που τα εφαρμόζει και ολόκληρου του μνημονιακού μπλοκ πολιτικών δυνάμεων που τα ψηφίζει ή τα στηρίζει.
Η Λαϊκή Ενότητα Αχαΐας καλεί την Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 19:00, τον πατραϊκό λαό στην Πλατεία Γεωργίου, για να φωνάξει ένα βροντερό ΟΧΙ, στην νέα μνημονιακή λαίλαπα!

  ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


               ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου