Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΟΛΟΙ.ΕΣ

Την ΤΡΙΤΗ 6μ.μ

Στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

(Αμαλίας και Όθωνος)

Στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

ΤΗΣ ΔΕΗ, ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ, ΤΗΣ ΕΥΑΘ,
ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΤΗΣ ΕΛΒΟ, ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ



Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει και πρωτοστατεί στο αγώνα ενάντια στο πολυνομοσχέδιο έκτρωμα που πάει να ψηφισθεί πραξικοπηματικά στη Βουλή αύριο Τρίτη (27/9) από την νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα και τις άλλες μνημονιακές δυνάμεις.

Το νομοσχέδιο αυτό μεταφέρει για ξεπούλημα στο Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ, το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, την ΕΛΒΟ, τις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, πράγμα που αποτελεί το μεγαλύτερο, ίσως, πολιτικό έγκλημα στη νεότερη ιστορία της χώρας.

 Η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΗ, η ΕΥΑΘ, το Αττικό Μετρό και άλλες ανεκτίμητης αξίας ΔΕΚΟ φεύγουν από το Δημόσιο και έρχονται η ULEN, η POWER και οι νέοι Ανδρεάδηδες. Η Ελλάδα επιστρέφει με το χειρότερο τρόπο στις χειρότερες μέρες υποτέλειας και νεοαποικιοποίησης. Όλοι στους δρόμους, σε ένα γενικό λαϊκό ξεσηκωμό, για να ματαιώσουμε το ξεπούλημα και να βάλουμε τη χώρα σε μια νέα ανεξάρτητη, δημοκρατική αντιμνημονιακή πορεία κυριαρχίας, δικαιοσύνης, ανασυγκρότησης και διεξόδου.
Η ΛΑ.Ε. καλεί τους πολίτες να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του «ξεπουλήματος» του νερού, της ηλεκτρικής ενέργειας και ανεκτίμητης αξίας ΔΕΚΟ, στο Σύνταγμα, στις 6 μ.μ., την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου