Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Πολιτικό μνημόσυνο για τον Αντώνη Σαλούρο το Σάββατο 19/11 στο Μεσολόγγι


Αύριο, Σάββατο 19 Νομεβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου θα γίνει εκδήλωση μνήμης (πολιτικό μνημόσυνο) για τον Αντώνη Σαλούρο που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή πριν τρείς μήνες.

Ο Αντώνης Σαλούρος, που γεννήθηκε το 1954, αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές του εργατικού κινήματος με ανιδιοτέλεια και συνέπεια για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης. Υπήρξε δραστήριο συνδικαλιστικό στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα και πρωτοστάτησε στην οργάνωση των εργατικών αγώνων.

Επί σειρά ετών υπήρξε πρόεδρος του πρωτοβάθμιου σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Μεσολογγίου και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου.

Υπήρξε μέλος του Γενικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ και εν συνεχεία μέλος της Διοίκησης και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Δραστηριοποιήθηκε μέσα από της γραμμές της Αυτόνομης Παρέμβασης και στη συνέχεια του Μετώπου Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ). Ταυτόχρονα ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι,
    Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσουμε μια ευκαιρία στο τέλος του το έτος στην ομορφιά και τη χαρά. Μήπως ανησυχείτε για τις διακοπές στο τέλος του έτους, θέλετε να περάσετε μια αξέχαστη και αξέχαστα Χριστούγεννα. Σας δίνω την ευκαιρία για γρήγορη και αξιόπιστη δανείου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μην διστάσετε, μια ενιαία διεύθυνση να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες.
    E-mail: wilson.josue1947@gmail.com
    Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή