Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 3 μ.μ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΛΑΪΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΑ «ΨΙΧΟΥΛΑ», ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΟΥΦΙΑ «ΘΑ» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 3 μ.μ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΛΑΪΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ

ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

Τα προεκλογικού χαρακτήρα «πυροτεχνήματα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορούν να κρύψουν «κάτω από το χαλί» τις δρεπανηφόρες και σε βάρος του λαού μνημονιακές πολιτικές τις οποίες προωθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στο περιθώριο των νέων εξαγγελιών Τσίπρα, που αποτελούν για μια ακόμη φορά το «τυράκι στη φάκα» για την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας, οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται -παρά τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού και των αρμόδιων υπουργών- με στόχο το «ξεπούλημα» των λαϊκών κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών. Συγκεκριμένα, κυβέρνηση, Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων, τράπεζες και funds με τη στήριξη όλων των μνημονιακών πολιτικών κομμάτων, συνεχίζουν την αγωνιώδη προσπάθεια τους να «βγάλουν στο σφυρί» μικρά σπίτια, οικόπεδα, καταστήματα και περιουσίες λαϊκών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενώ, παράλληλα, προωθείται η ηλεκτρονική διεξαγωγή των πλειστηριασμών.
Οι προσπάθειες τους θα πέσουν στο «κενό». Τις προηγούμενες εβδομάδες οι κινητοποιήσεις απέτρεψαν πλειστηριασμούς σπιτιών και μικρών καταστημάτων από τράπεζες και funds.
Οι λαϊκές αντιδράσεις θα σταματήσουν τους πλειστηριασμούς και αυτή την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016.
Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με άλλες οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες και αυτή την Τετάρτη, στις 3 μ.μ., θα δώσουν δυναμικό «παρών» στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Νέο αγωνιστικό ραντεβού σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας και αυτή την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ.
Ο αγώνας θα φέρει τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου