Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΛΑΕ ΑΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΟΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ


Στον Νομό Αχαΐας θα βρεθεί την Τρίτη 11/4 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να εγκαινιάσει τμήματα της νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Κορίνθου. Ο πρώτος σχολιασμός αφορά την επικοινωνιακή απάτη της κυβέρνησης που διαλαλεί ότι παραδίδει ολόκληρο τον δρόμο ενώ στην πραγματικότητα παραδίδονται τμήματα. Η τελευταία προθεσμία που είχαν οι εργολάβοι για την παράδοση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του δρόμου ήταν η 31η Μαρτίου, αλλά και αυτή η κυβέρνηση στα πλαίσια των «καλών σχέσεων» με την διαπλοκή κάνει τα στραβά ματιά.

Κυβέρνηση και διαπλεκόμενοι εργολάβοι πανηγυρίζουν για ένα έργο έπρεπε να είχαν παραδώσει χρόνια πριν, και ένα έργο που χρηματοδοτούταν από τα χαράτσια των διοδίων που πλήρωναν οι ταξιδιώτες και οι κάτοικοι των Νομών Αχαΐας, Κορινθίας. Για ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε επίσης από τις ανακεφαλαιοποιημένες από τον ελληνικό λαό τράπεζες, και πλέον για πολλά χρόνια ακόμα θα το χρυσοπληρώνουμε στους εργολάβους-φίλους της κυβέρνησης με τα νέα αυξημένα διόδια. Βέβαια, το πολύχρονο εργοτάξιο, με την εθνική οδό των κορίνων και των μονών λωρίδων κυκλοφορίας χωρίς διαχωριστικά επέβαλλε ένα βαρύ φόρο αίματος που κανείς από τους ιθύνοντες δεν αισθάνεται την ανάγκη σήμερα να απολογηθεί για αυτόν!

Κανείς από την παρούσα ή προηγούμενες κυβερνήσεις δεν δικαιούνται να πανηγυρίζει.

Ούτε ιδιαίτερα ο Αλέξης Τσίπρας που επί πρωθυπουργία του, ουκ ολίγα «δωράκια» έκανε στους εργολάβους, που καθόλου τυχαία είναι η διαπλοκή που θα κάποτε θα τσάκιζε. Συγκεκριμένα η κυβέρνηση Τσίπρα το 2016 συμφώνησε και κατέβαλε στους παραχωρησιούχους επιπλέον «αποζημιώσεις» εκατομμυρίων ευρώ όπως και πριμ «επιτάχυνσης», για ένα έργο που ξαναλέμε έπρεπε να τελειώσει πολύ καιρό πριν. Επίσης η παρούσα κυβέρνηση συμφώνησε στην λειτουργία επιπλέον διοδίων, διόδια που βέβαια πληρώνει ο λαός!


Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τα Τέμπη, έρχεται στην Αχαΐα και ακολουθεί και η Αιτωλοακαρνανία για να χρυσώσει το χάπι του νέου μνημονίου που υπογράφει. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας την ίδια στιγμή που έρχονται να μειώσουν αφορολόγητο, συντάξεις , και να ξεπουλήσουν ότι δημόσια περιουσία έχει διασωθεί μέχρι σήμερα, νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν τους πολίτες αυτής της χώρας με φτηνούς εντυπωσιασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου