Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ


ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται την Τετάρτη 10 Μαΐου, με τα «κοράκια» να είναι έτοιμα να υφαρπάξουν ότι απένειμε στα λαϊκά νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Την ίδια στιγμή, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μετά την πρόσφατη συμφωνία με τους δανειστές, με τη στήριξη του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων της Βουλής, προχωρά στη νομοθέτηση και υλοποίηση του νέου συστήματος διεξαγωγής ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Βασικό στόχο της κυβέρνησης, των παλιομνημονιακών κομμάτων και των «εταίρων» - δανειστών αποτελεί η υλοποίηση και εφαρμογή των εξοντωτικών για την πλειονότητα του λαού μέτρων και η παροχή της δυνατότητας σε τράπεζες και funds - «κοράκια» να υφαρπάξουν ό,τι απέμεινε μετά από 7 «πέτρινα» μνημονιακά χρόνια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τα σχέδια της κυβέρνησης, των δανειστών και του συνόλου των μνημονιακών κομμάτων σε βάρος του λαού, στο πλαίσιο -και- της τρέχουσας «διαπραγμάτευσης» δεν θα περάσουν. Οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν στο «κενό».

Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες θα δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 10 Μαΐου, στις 3 μ.μ., στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου