Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Λαϊκή Ενότητα: Παραλήρημα δημοσίευση του εκπροσώπου τύπου της ΓΣΕΕ


Βρώμικο παραλήρημα με πρωτοφανείς κατάπτυστες συκοφαντίες του εκπροσώπου Τύπου της ΓΣΕΕ σε βάρος της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε)

Η ημερίδα – μνημονιακή φιέστα της ΓΣΕΕ θα ακυρωθεί

Με έκπληξη και αγανάκτηση διαβάσαμε στο «Ergasia news» ένα βρώμικο, εκτός κάθε ορίου, παραλήρημα του εκπροσώπου Τύπου της ΓΣΕΕ Δ. Καραγεωργόπουλου σε βάρος της ΛΑ.Ε.

Ο Δ. Καραγεωργόπουλος, προκειμένου να υπερασπίσει την ημερίδα – μνημονιακή φιέστα των ενόχων και συνενόχων της ΓΣΕΕ με τους μνημονιακούς συνεταιρισμένους καταστροφείς της χώρας Τσακαλώτο, Στουρνάρα, Χατζηδάκη, Σαχινίδη από την κριτική της ΛΑ.Ε, καταφεύγει σε ένα πρωτοφανές υβρεολόγιο συκοφαντιών, το οποίο φτάνει να καταγγέλλει την ΛΑ.Ε με υπονοούμενα για τρομοκρατία, για εκφασισμό της κοινωνίας, για ψεκασμένους, «λόμπι της δραχμής», προβοκάτορες κλπ κλπ.

Προφανώς ο Δ. Καραγεωργόπουλος δεν θα μπορούσε ποτέ να γράψει αυτό το εμετικό κείμενο γκεμπελικής ιδιοσυστασίας αν δεν διέθετε την κάλυψη της ηγεσίας της ΓΣΕΕ και αν δεν αποτύπωνε το δύσοσμο κλίμα που επικρατεί στα ανώτατα κλιμάκιά της.

Καταγγέλλουμε τον εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ και την ηγεσία της ΓΣΕΕ.

Η βρώμικη επίθεσή τους δεν στρέφεται κατά της ΛΑ.Ε και δεν της αγγίζει. Η επίθεσή τους στρέφεται ενάντια στον κόσμο των εργαζομένων και των συνταξιούχων, τους οποίους έχουν θάψει με τον κατήφορό τους.

Η ΓΣΕΕ δεν έχει κανένα δικαίωμα, καμία εξουσιοδότηση και καμία νομιμοποίηση να πραγματοποιεί μνημονιακές φιέστες ενόχων, συνενόχων και υπόλογων.

Αυτή η μνημονιακή φιέστα της ΓΣΕΕ θα πρέπει να ματαιωθεί και να ακυρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου