Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Η Ηριάννα δεν είναι μόνη! Συμμετέχουμε όλοι στις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης υπέρ της δικαίωσης και απελευθέρωσης της



Συμμετέχουμε όλοι στις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης υπέρ της δικαίωσης και απελευθέρωσης της, την Παρασκευή 14 και την Δευτέρα 17 Ιουλίου

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει τις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται από αλληλέγγυους και αλληλέγγυες για την απελευθέρωση της Ηριάννας, την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα και την Δευτέρα 17 Ιουλίου, στις 9 π.μ. στο Εφετείο Αθηνών.

Η καταδίκη και φυλάκιση της Ηριάννας σε κάθειρξη 13 ετών, με εντελώς διάτρητα αποδεικτικά στοιχεία και με τεκμήριο «ενοχής» την προσωπική σχέση της με τον σύντροφό της, ο οποίος έχει αθωωθεί αμετάκλητα από το δικαστήριο για την ίδια κατηγορία (!) έρχεται ως επιστέγασμα του κλίματος «τρομοϋστερίας» που καλλιεργείται συστηματικά για την «κατεδάφιση» των ατομικών και πολιτικών ελευθεριών.

Την ίδια στιγμή, με δικαστικές αποφάσεις νομιμοποιούνται τα αντισυνταγματικά μνημονιακά μέτρα, απαλλάσσονται στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ απο τυχόν ποινικές ευθύνες κατ' απαίτηση των δανειστών, κατεδαφίζονται εργασιακά δικαιώματα και ποινικοποιούνται εργατικές και κοινωνικές αντιστάσεις. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι μνημόνια και ποινική καταστολή πηγαίνουν «χέρι – χέρι».
Όμως, η Ηριάννα δεν είναι μόνη!

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει και συμμετέχει στις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης και απαιτεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να καταργήσει τους «τρομονόμους» και όλες τις διατάξεις του ΠΚ και του ΚΠολΔ που επιτρέπουν την δικαστική αυθαιρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου