Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΔΕΝ σταματάμε τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών ούτε μέσα στο Καλοκαίρι



Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 5 Ιουλίου (3 μ.μ.)

Με μαζικούς αγώνες θα αποτραπεί στην πράξη και η υφαρπαγή λαϊκών κατοικιών και περιουσιών, με ένα «κλικ»

Οι λαϊκοί αγώνες θα ακυρώσουν το νέο σύστημα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών από τον Σεπτέμβριο και μετά

Ο εφιάλτης των πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών και περιουσιών έχει επιστρέψει ολοκληρωτικά από τα τέλη Ιουνίου, μετά και από την απόφαση των συμβολαιογράφων να αναστείλουν την πολύμηνη αποχής τους.
Με απόλυτη την πολιτική ευθύνη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, που στηρίζουν από την πρώτη στιγμή τα μνημόνια και την καταστροφική για την πλειονότητα της κοινωνίας λιτότητα, κάθε εβδομάδα, όλο και περισσότερα σπίτια λαϊκών νοικοκυριών, καταστήματα μικρομεσαίων και λαϊκές περιουσίες, βγαίνουν στο «σφυρί», για χάρη της ικανοποίησης των δανειστών - «οικονομικών δολοφόνων».
Οι τράπεζες, τα funds και τα κάθε λογής «κοράκια» περιμένουν να υφαρπάξουν ότι απέμεινε στα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα της κοινωνίας, μετά από 7 χρόνια ασφυκτικής λιτότητας και εξοντωτικής μείωσης των εισοδημάτων. Μάλιστα, για το λόγο αυτό, ενεργοποιήθηκαν τα σχετικά άρθρα του Ποινικού Κώδικα (άρθρο 396) με στόχο την καταστολή του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών και την άσκηση διώξεων σε βάρος όσων αγωνίζονται κατά της υφαρπαγής των λαϊκών περιουσιών και κατοικιών.
Αποτελεί δεδομένο ότι το διαρκώς αυξανόμενο «κύμα» των πλειστηριασμών, θα μετατραπεί σε «τσουνάμι» από τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Με ένα «κλικ» από την οθόνη ενός υπολογιστή, κυβέρνηση, μνημονιακά κόμματα της Αντιπολίτευσης και δανειστές, περιμένουν ότι θα εκπλειστηριάζονται σε εξευτελιστικές τιμές, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, οι λαϊκές κατοικίες και περιουσίες.
Τα σχέδια της κυβέρνησης, του παλαιομνημονιακού μπλοκ και των δανειστών δεν θα περάσουν! Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών δεν θα αναστείλει τις δράσεις του. Αντιθέτως, θα εντείνει τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών, ακυρώνοντας στην πράξη και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Δίνουμε ξανά αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017.

Οι λαϊκοί αγώνες θα φέρουν τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου