Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Λέμε «ΟΧΙ» στην υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών και κατοικιών - Δίνουμε μαζικά δυναμικό «παρών» στα Ειρηνοδικεία και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στις 3 μ.μ.


Οι ενωτικοί, λαϊκοί, κινηματικοί αγώνες «παγώνουν» τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και ακυρώνουν τα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης, της μνημονιακής αντιπολίτευσης και των δανειστών - «οικονομικών δολοφόνων»

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου επιχειρείται ξανά να βγουν στο «σφυρί» λαϊκές περιουσίες και κατοικίες, σε συνέχεια της προσπάθειας για την επίτευξη του κυριότερου στόχου των μνημονίων, δηλαδή την περαιτέρω φτωχοποίηση ενός μεγάλου τμήματος του πληθυσμού, που ήδη βιώνει κάτω από τα όρια της ανέχειας. Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση με τη σιωπηρή στήριξη των φιλομνημονιακών κομμάτων της Αντιπολίτευσης, εφαρμόζοντας πιστά τις εντολές των δανειστών - «οικονομικών δολοφόνων» επιχειρεί να ξεκινήσει και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, δηλαδή την υφαρπαγή περιουσίας από μη έχοντες με ένα «κλικ».

Ήδη, με τις κινητοποιήσεις του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, κατά τη διάρκεια όλων των προηγούμενων μηνών, απετράπησαν προσπάθειες υφαρπαγής λαϊκών κατοικιών. Σήμερα, μπροστά στη συνεχιζόμενη επιχείρηση «οικονομικής εξόντωσης» των λαϊκών στρωμάτων, το Κίνημα μεγαλώνει διαρκώς και κλιμακώνει τις δράσεις του.

Μπροστά στις σημαντικές λαϊκές αντιδράσεις και την επικείμενη, περαιτέρω γιγάντωση τους, κανένας συμβολαιογραφικός σύλλογος δεν υπογράφει τη νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Συγκεκριμένα, οι 5 από τους 9 συμβολαιογραφικούς συλλόγους της χώρας απέχουν εντελώς από τη διαδικασία.

Ο αγώνας κατά της υφαρπαγής α' κατοικιών και όσων περιουσιακών στοιχείων έχουν απομείνει στις οικονομικά αδύναμες ομάδες του πληθυσμού συνεχίζεται με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, ακυρώνοντας στην πράξη κάθε διαδικασία και φυσικά, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών κλιμακώνει τις δράσεις του με στόχο να σταματήσει τα σχέδια κυβέρνησης, δανειστών και μνημονιακής Αντιπολίτευσης για την οικονομική εξόντωση των λαϊκών στρωμάτων.

Όλες και όλοι δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού στα Ειρηνοδικεία της χώρας, στις 3 μ.μ., την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017.

Μαζί εντείνουμε τον αγώνα κατά της υφαρπαγής των λαϊκών κατοικιών και περιουσιών.

Με κινηματικούς, μαζικούς αγώνες θα ακυρώσουμε στην πράξη και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου