Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Κώστας Γαβριηλίδης στο Achaia ChannelΟ Κώστας Γαβριηλίδης στο Achaia Channel, μιλάει για τις δημοσκοπήσεις και το πόσο έξω έχουν πέσει τα τελευταία χρόνια, ενώ την συνέχεια εξηγεί ότι το τρίτο Μνημόνιο ενώνει 5 κόμματα, και αυτό είναι προάγγελος μετεκλογικών συνεργασιών.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, στην Αχαίας, επισήμανε ότι η μελλοντική κυβέρνηση, υποτασσόμενη στο μνημόνιο που έχουν υπογράψει, όχι μόνο δεν θα τηρήσουν μέτρα που έχουν συμφωνήσει, αλλά θα αναγκαστούν να φέρουν και νέα.

Σε σχέση με το δίλλημα που βάζει ο Αλέξης Τσίπρας πέρι παλιού και νέου, ο Κώστας Γαβρηιλήδης μιλάει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έδειξε κατά το επτάμηνο διάθεσης σύγκρουσης με το κατεστημένο και την διαπλοκή. Επίσης, είναι σαφές ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι στρατευμένος με το ευρωδόγμα.

Μιλώντας για το εναλλακτικό σχέδιο της Λαϊκής Ενότητας, ανέφερε την αναγκαιότητα εθνικοποίησης του τραπεζικού συστήματος, και επίσης της ανάπτυξης της εγχώριας παραγωγής, και όλα αυτά με την συμβολή του ελληνικού λαού.

Για το μεταναστευτικό επισήμανε ότι οι λύσεις θα ερχόντουσαν αν εξαρχής βάζαμε το θέμα ως ευρωπαϊκό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου