Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Η Λαϊκή Ενότητα ευχαριστεί τους Αχαιούς


Ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες συμπολίτες μας για την στήριξή τους στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας σε όλη την Ελλάδα αλλά και ειδικότερα στην Αχαϊα, όπου η ΛΑΕ συγκέντρωσε ένα από τα μεγαλύτερα πανελλαδικά της ποσοστά (3,45%).

Η Λαϊκή Ενότητα δεν κατάφερε να ξεπεράσει πανελλαδικά το 3% για να εκπροσωπηθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο, μην καταφέρνοντας στο νήμα να υπερνικήσει τις δυσκολίες του χρόνου για τις εκλογές-εξπρές που παρήγγειλε η Ευρώπη και την εκστρατεία συκοφάντησης από τα ΜΜΕ.

Η νέα, ‘’μνημονιακή’’ Βουλή μας προβληματίζει αλλά μας οπλίζει με αποφασιστικότητα και πείσμα. Η τεράστια κοινωνική και πολιτική κρίση στην Ελλάδα όχι μόνο δεν έχει υποχωρήσει στην πραγματικότητα, αλλά από τους πρώτους εφαρμοστικούς νόμους του τρίτου βάρβαρου μνημονίου θα οξυνθεί και άλλο. Φυσικά, θα βρισκόμαστε εκεί, στους αγώνες της επόμενης ημέρας και θα συνεχίσουμε, αποφασιστικά με επιμονή και συνέπεια, να καταθέτουμε το πρόγραμμά μας για τον άλλο δρόμο που έχει ανάγκη ο τόπος.

Καλούμε το λαό της Πάτρας να σηκώσει το κεφάλι ψηλά για τον περήφανο αγώνα που έδωσε αλλά και για αυτούς που έρχονται. Να ενδυναμώσουμε τις γραμμές της Λαϊκής Ενότητας και να την κάνουμε ένα δημοκρατικό, ζωντανό χώρο αγώνα και ελπίδας απέναντι στον μνημονιακό όλεθρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου