Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Λαϊκή Ενότητα: Αναγκαία η συμπόρευση σε ένα κοινό αντιμνημονιακό αγώνα με τους εργαζομένους των πόλεων


Η ΛΑ.Ε στηρίζει τον παναγροτικό ξεσηκωμό – Αναγκαία η συμπόρευση σε ένα κοινό αντιμνημονιακό αγώνα με τους εργαζομένους των πόλεων-

Η Λ.ΑΕ στηρίζει τον παναγροτικό ξεσηκωμό με αφορμή τα προωθούμενα μέτρα – «λαιμητόμο» στο ασφαλιστικό. Η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου δημιουργεί ένα ισχυρό «μέτωπο» κατά των εξοντωτικών μνημονιακών μέτρων και της υπερφορολόγησης.

Η επίθεση των ΜΑΤ κατά των διαμαρτυρόμενων αγροτών το πρωί της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου, στην Κομοτηνή, ρίχνει τις «μάσκες» επιβεβαιώνοντας ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ, με το σύνολο των φιλομνημονιακών κομμάτων, έχουν ένα και μόνο στόχο: να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο, με τη χρήση βίας και επιχειρήσεις καταστολής των κοινωνικών αντιδράσεων, τις παράλογες και αντιδημοκρατικές απαιτήσεις των δανειστών θέτοντας τον ελληνικό λαό σε καθεστώς υποτέλειας και υποδούλωσης.

Η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου «γεννά» την βάσιμη ελπίδα ότι πολύ σύντομα ένα μεγάλο αντιμνημονιακό, προοδευτικό και δημοκρατικό «μέτωπο» θα ανατρέψει τα σχέδια οικονομικής και κοινωνικής εξόντωσης της πλειονότητας των πολιτών της χώρας.

Τώρα είναι αναγκαία η συμπόρευση των αγροτών με τους εργαζομένους, τους αυτοαπασχολουμένους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους των πόλεων, σε ένα κοινό και δυναμικό αγώνα, ο οποίος θα προκαλέσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και ανατροπές βάζοντας οριστικά τέλος στον εφιάλτη των μνημονίων και ανοίγοντας το δρόμο για την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της Ελλάδας, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι των πιστωτών - «τιμωρών».

Γραφείο Τύπου ΛΑ.Ε
20-1-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου