Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Απάντηση Υπεύθυνου τύπου σε εμμονική στοχοποίηση του ιδίου και συντρόφων από συγκεκριμένο «χούλιγκαν»!



Πάτρα 12/02/2016

Ως προς την εμμονική στοχοποίηση από τον κ. Γιώργο Μόσχο στον ιστότοπο ιστολόγιο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να μην υπάρχει απάντηση και να θεωρηθεί απλά ως εμμονή ενός χούλιγκαν του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως επειδή οι προερχόμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν ότι διαχρονικά καθοδηγείται στις διαρροές του από τοπικό κομματάρχη, νυν διορισμένο βουλευτή, θα υπάρξει απάντηση. 

Καταρχήν τα τρία δημοσιεύματα που υπάρχουν αναφέρουν τρεις διαφορετικές ιστορίες που θα ζήλευε και ο σεναριογράφος των X Files. Στη μια εμφανίζονται καλλιφονούντες σε οίκο ανοχής, διακινητές πορνογραφικού υλικού, στην άλλη υποστηρικτές τσοντών κλπ. Κοινό στοιχείο όλων η στοχοποίηση εμού, του σ. Παύλου Τσεκούρα και τη σ. Δημητρα Σιαηλή, ατόμων που ήταν στο στόχαστρο πριν τη διάσπαση του τοπικού σύριζα λόγω της άρνησης τους να υποταχθούν στις εντολές του Μαξίμου. 

Αφορμή η αποδοκιμασία κυβερνητικών συνδικαλιστών στην απεργία, πρακτική που βεβαίως η ΛΑΕ ακολούθησε και είχε ακολουθήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν πριν προσχωρήσει στη νεοφιλελεύθερη πολιτική. Προφανώς αυτό ενοχλεί τους τοπικούς παράγοντες οι οποίοι καταφεύγουν στην ηθικολογία, τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα. 

Δε θα σχολιάσω λοιπόν τίποτα περί ηθικής. Θα αναφέρω μόνο πως τη φωτογραφία μου χωρίς τις αντίστοιχες πολιτικές μου θέσεις την έχουν χρησιμοποιήσει μόνο οι χρυσαυγίτες και το ιστολόγιο. Κατα τα άλλα να είναι σίγουροι οι τοπικοί παράγοντες και τα παπαγαλάκια τους ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στα μνημόνια παρά τις απειλές όπως κάναμε και μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ όταν μας τραμπούκιζαν οι τωρινοί ηθικολόγοι με φρασεολογίες όπως σκάσε μαλάκα χωντρέ και αι στο διαλο τσογλάνια. 

Κατανοώ τον πανικό τους καθώς το μόνο που έχουν να επιδείξουν στην τοπική κοινωνία είναι η επανίδρυση του κομματικού κράτους και η υπερψήφιση μνημονιακών πολιτικών. Δε τους φοβηθήκαμε, δε τους φοβόμαστε.

Χριστοδούλου Πάνος
Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΛΑΕ Αχαΐας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου