Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Αιφνιδίασε η Λαϊκή Ενότητα...Μπλόκαρε την είσοδο του Χίλτον όπου κουαρτέτο και τρόικα "διαπραγματεύονται"


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα στελέχη και μέλη της Λαϊκής Ενότητας, έξω από το ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ, στην Αθήνα, όπου διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις των αρμόδιων υπουργών με το «κουαρτέτο», με κεντρικό σύνθημα: «Quarteto Go Home – Κάτω η μνημονιακή κυβέρνηση».

Αυτή την ώρα βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο  μέλη της ΛΑΕ, ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Στάθης Λεουτσάκος, η Ραχήλ Μακρή και ο Δημήτρης Στρατούλης, οι οποίοι και έχουν μπλοκάρει την είσοδο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Στρατούλης επιχείρησε να μπει μέσα στο Χίλτον, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την έλευση του κουαρτέτου στην Αθήνα, ωστόσο, εμποδίστηκε από τους φρουρούς του ξενοδοχείου.



Επίσης, ότι οι κύριοι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης, οι οποίοι είχαν ραντεβού με το κουαρτέτο στις 17.30, αναγκάστηκαν να μπουν από το γκαράζ του Χίλτον, για να αποφύγουν τους διαδηλωτές.



Τα συνθήματα που φωνάζουν τα μέλη της ΛΑΕ, είναι: «Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπει» και «Μαξίμου και Βρυξέλλες ακούστε το καλά, δεν κάνουμε θυσίες για τα αφεντικά».

«Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε» είναι ακόμη ένα από τα συνθήματα που φωνάζουν τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας έξω από το Χίλτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου