Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΤΟ «ΔΙΠΟΛΟ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ


Η διαφθορά και η διαπλοκή, οι μεγάλες και χρόνιες ανοικτές «πληγές» της ελληνικής πολιτικής και οικονομικής ζωής, αποτελούν ζητήματα μείζονος σημασίας, σε σχέση με τα οποία ο ελληνικός λαός επιζητά κάθαρση εδώ και δεκαετίες. Οι τεράστιες ευθύνες για τη συγκάλυψη των σκανδάλων και των σχέσεων μεταξύ πολιτικών και μεγαλό - επιχειρηματικών συμφερόντων, βαραίνουν όλες τις κυβερνήσεις από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, αυτές οι ανοικτές «πληγές» αντιμετωπίζονται με όρους επικοινωνιακής φιέστας και με μοναδικό στόχο την επικάλυψη της τραγικής καθημερινότητας την οποία βιώνουν ελέω μνημονίων οι πολίτες, στη συντριπτική πλειονότητα τους, ενόψει και των μέτρων - «φωτιά» τα οποία προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο ασφαλιστικό και στο φορολογικό. Οι μοιραίοι Αλ. Τσίπρας και Π. Καμμένος μαζί με τον –έτοιμο να συνεχίσει τις πολιτικές «γκιλοτίνα»- Κυρ. Μητσοτάκη, δηλαδή οι βασικοί εκφραστές του νέου και του παλαιού μνημονιακού μπλοκ, στήνουν στη Βουλή ένα σκηνικό «τοπίου στην ομίχλη» επιχειρώντας να ρίξουν «στάχτη στα μάτια» της κοινωνίας η οποία στενάζει κάτω από τον μνημονιακό ζυγό, με όλο και περισσότερους πολίτες να περνάνε το κατώφλι της εξαθλίωσης και με τη συνέχεια να έπεται ακόμη χειρότερη.

Η ΛΑ.Ε τονίζει ότι η διαπλοκή και η διαφθορά δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακές φιέστες. Το «δίπολο της συμφοράς» το οποίο στήνουν για τον ελληνικό λαό οι Τσίπρας – Μητσοτάκης, με την αρωγή των νέων και των παλαιών μνημονιακών δυνάμεων, δεν θα βρει σωτηρία σε «παραστάσεις για γέλια και για κλάματα», χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα ως προς την αντιμετώπιση των σχέσεων διαπλοκής και των τεράστιων σκανδάλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου