Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ


Η ΛΑ.Ε. εκτιμά ότι η απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογράφων Συλλόγων Ελλάδος για την αποχή των μελών της από τις διαδικασίες διενέργειας πλειστηριασμών, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, αποτελεί ένα θετικό γεγονός.

Η ΛΑ.Ε. θεωρεί ότι η θετική αυτή απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογράφων έχει επηρεαστεί καθοριστικά από το μεγάλο κίνημα κατά των πλειστηριασμών σε λαϊκά νοικοκυριά και κατεστραμμένους μικροεπαγγελματίες και στην ουσία αποτελεί νίκη αυτού του κινήματος.
Στην απόφαση των συμβολαιογράφων αντικατοπτρίζεται το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργούν οι εξοντωτικές για τον λαό πολιτικές της νεομνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε αγαστή συνεργασία με τους δανειστές.
Απέναντι σε αυτές τις ανάλγητες πολιτικές ο ελληνικός λαός καλείται να ενισχύσει τον αγώνα του ενάντια στους πλειστηριασμούς και τα μνημόνια.
Η ΛΑ.Ε. παραμένει στις επάλξεις του αγώνα. Καλούμε όλους τους πολίτες, τα κινήματα και τις συλλογικότητες στη συγκρότηση ενός μεγάλου και πλατιού «μετώπου» με στόχο τον οριστικό τερματισμό των πλειστηριασμών σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των πληττόμενων επαγγελματικών στρωμάτων.

ΚΑΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ή ΜΙΚΡΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου