Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία την Τετάρτη (1/2) για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς

«ΟΧΙ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (3 μ.μ.)

Την αγωνιώδη προσπάθεια τους να «βγάλουν στο σφυρί» σπίτια, οικόπεδα, καταστήματα και περιουσίες λαϊκών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνεχίζουν η κυβέρνηση, η Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων, τράπεζες και funds με τη στήριξη των παλαιομνημονιακών πολιτικών κομμάτων.

Παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις του Μεγάρου Μαξίμου και των αρμόδιων υπουργών, οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται. Με στόχο την αρπαγή των λαϊκών κατοικιών και των λαϊκών περιουσιών, τράπεζες και «κοράκια» - funds, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και το σύνολο των μνημονιακών κομμάτων να τους «κλείνουν το μάτι», ετοιμάζονται να πετάξουν φτωχές οικογένειες έξω από τα σπίτια τους και να «αλώσουν» μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Παράλληλα, σιωπηρά προετοιμάζουν τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, μεθοδεύοντας μέτρα για την ποινικοποίηση των λαϊκών αντιδράσεων.

Όμως, τα σχέδια της κυβέρνησης για την εξυπηρέτηση των εξοντωτικών απαιτήσεων σε βάρος του λαού, τις οποίες θέτουν οι δανειστές - «οικονομικοί δολοφόνοι» στο πλαίσιο και της τρέχουσας «διαπραγμάτευσης», δεν θα περάσουν. Δεν θα επιτρέψουμε να υλοποιηθούν και να εφαρμοστούν!

Οι προσπάθειες για την αρπαγή των λαϊκών περιουσιών θα πέσουν ξανά στο «κενό». Στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με οργανώσεις της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες θα δώσουν ξανά δυναμικό «παρών» την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου, στις 3 μ.μ., στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το πρόβλημα των ιδιωτικών χρεών, που πνίγουν την οικονομία και την κοινωνία, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με απάνθρωπους πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, ούτε με ασπιρίνες και ημίμετρα.
Απαιτείται διασφάλιση της πρώτης κατοικίας των λαϊκών νοικοκυριών και της λαϊκής περιουσίας.
Απαιτείται ευρεία και γενναία «σεισάχθεια» (διαγραφή) χρεών των οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων και των μικρομεσαίων στρωμάτων, στην πόλη και την ύπαιθρο

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (3 μ.μ.) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΛΑΪΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ

Κανένα σπίτι, καμιά λαϊκή περιουσία δεν θα περάσει στα χέρια τραπεζιτών και σε funds - «κοράκια».
Οι λαϊκοί αγώνες θα φέρουν τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου