Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΕ ΑΧΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ Δ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Δ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ : ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ή ΔΙΕΞΟΔΟΣ;


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ή ΔΙΕΞΟΔΟΣ;

ΟΜΙΛΗΤΕΣ: Δημήτρης Μητρόπουλος, μέλος του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας
Δημήτρης Στρατούλης, μέλος του ΠΓ της Λαϊκής Ενότητας

Τρίτη 14/2, στις 19.00 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (Πλ.Γεωργίου)


Η Λαϊκή Ενότητα Αχαΐας σας καλεί στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει με σκοπό να παρουσιάσει τις θέσεις της σε σχέση με την πρόταση εξόδου της χώρας απο την ευρωζώνη.

Η Λαϊκή Ενότητα εκτιμά ότι η μετάβαση από το ευρώ στο νέο εθνικό νόμισμα με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα αποτελεί μια ρεαλιστική και βιώσιμη επιλογή και ότι είναι η μόνη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, τα μνημόνια και τη λιτότητα και να τη θέσει σε τροχιά ανάπτυξης και παραγωγικού μετασχηματισμού με κοινωνική δικαιοσύνη.

Ο δρόμος του εθνικού νομίσματος στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος,  ανταποκρίνεται στα συμφέροντα και τις προοπτικές της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, πρώτα απ’ όλα της εργατικής τάξης και συνολικά του κόσμου της εργασίας. Εξυπηρετεί τις ανάγκες των ανέργων για την εξεύρεση δουλειάς με πλήρη δικαιώματα. Τα συμφέρονται της νεολαίας για ένα καλύτερο μέλλον στην πατρίδα μας. Τα συμφέροντα της μικρομεσαίας αγροτιάς και των μικρομεσαίων στρωμάτων της κοινωνίας μας, όποια δραστηριότητα κι ασκούν. Ο δρόμος του εθνικού νομίσματος στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος, όπως αυτό που προτείνει η ΛΑ.Ε, θα πλήξει μόνο μια κεφαλαιακή ολιγαρχία συνδεδεμένη με τα ευρωπαϊκά και διεθνή ιμπεριαλιστικά οικονομικά και πολιτικά κέντρα.

Διοργανώνοντας εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, δεν κλείνουμε αλλά επιχειρούμε να δώσουμε μια νέα ώθηση στην επεξεργασία και την συζήτηση για το πέρασμα από το ευρώ στο εθνικό νόμισμα, συζήτηση που στην ουσία δεν επετράπη να γίνει ποτέ από τα μέσα ενημέρωσης. Η επεξεργασία που καταθέτουμε δεν κλείνει αλλά ανοιγει ένα κεφάλαιο κοινωνικού διαλόγου για τη συνέχιση της.


Σας καλούμε όλους στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνουμε την Τρίτη 14/2 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου