Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Λαϊκή Ενότητα: Να σταματήσει κάθε δίωξη σε βάρος του Κώστα Πελετίδη


Η ΛΑΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη

Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει την αλληλεγγύη της στον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ο οποίος δικάζεται για παράβαση καθήκοντος, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, επειδή, υλοποιώντας σχετικές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, δεν παραχώρησε χώρο στην Χρυσή Αυγή για να προπαγανδίσει τις ναζιστικές ιδέες της. Ταυτόχρονα, υπερασπίστηκε τα παιδιά των μεταναστών που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς του δήμου.

Ο Κώστας Πελετίδης τίμησε με αυτόν τον τρόπο το αξίωμα που του εμπιστεύθηκαν οι δημότες της Πάτρας, οι οποίοι – όπως και η υπόλοιπη ελληνική κοινωνία- έχουν «πληρώσει» βαρύ φόρο αίματος στον αγώνα κατά του φασισμού και του ναζισμού.

Σήμερα, που το τέρας του φασισμού επιχειρεί να ξανασηκώσει κεφάλι, που υπόδικοι χρυσαυγίτες βουλευτές πρωτοστατούν σε επεισόδια για τον αποκλεισμό των προσφυγόπουλων από την σχολική εκπαίδευση, η στάση του δημάρχου Πατρέων τον δικαιώνει πλήρως. Εναρμονίζεται με τα δημοκρατικά και αντιρατσιστικά αισθήματα του λαού μας.

Η ΛΑ.Ε. απαιτεί από τις αρμόδιες αρχές του κράτους και της δικαιοσύνης, αλλά και από την κυβέρνηση που επιχείρησε το «ξέπλυμα» του ναζιστικού μορφώματος στο Καστελλόριζο, να σταματήσει κάθε δίωξη σε βάρος του Κ. Πελετίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου