Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

ΛΑΕ: 43 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το σύνθημα «ΟΧΙ άλλες προδοσίες» παραμένει επίκαιρο43 χρόνια «κλείνουν» σήμερα, 20 Ιουλίου του 2017, από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, η οποία ακολούθησε την «προδοσία» του αμερικανο-καθοδηγούμενου πραξικοπήματος της ελληνικής Χούντας. Με αυτό τον τρόπο ανατράπηκε η νόμιμη κυπριακή κυβέρνηση του Μακαρίου, τον οποίο η Δύση αποκαλούσε «Κάστρο της Μεσογείου» για την αδέσμευτη τότε, εξωτερική πολιτική του.

Η Λαϊκή Ενότητα δεν ξεχνά 43 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή τις προδοσίες εκείνης της «μελανής» σελίδας της ιστορίας. Όταν δεν τιμωρούμε παραδειγματικά τους ενόχους, είμαστε καταδικασμένοι να ζήσουμε, ξανά, νέα πολύ χειρότερα προδοτικά εγκλήματα, όπως αυτά τα οποία υφίσταται η Ελλάδα στην «εποχή των μνημονίων», με τους ενόχους της μνημονιακής τραγωδίας να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Να κατέχουν τα ύπατα αξιώματα και να εμφανίζονται και ως τιμητές.

Η ΛΑΕ κρατά ζωντανές τις ιστορικές μνήμες. Τα συνθήματα «δεν ξεχνώ» και «όχι άλλες προδοσίες», παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου