Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

«Με πολιτική ευθύνη Τσίπρα, στο αυτόφωρο 25 λαϊκοί αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών, ανάμεσα τους μέλη και στελέχη της ΛΑ.Ε.»


Πρωτοφανής επιχείρηση κατατρομοκράτησης σε βάρος όσων λένε «ΟΧΙ» στην υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών.
        
        
Η ΛΑ.Ε. καταγγέλλει την προσαγωγή του Παντελή Κοκκινόπουλου, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Αύρα» και μέλος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου και τη σύλληψη 24 (!!!) ακόμα αγωνιστών – μελών της κίνησης ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο  Άργους, το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, για το αδίκημα της «Παρακώλυσης Συναγωνισμού».  Αφορμή αυτής της πρωτοφανούς επιχείρησης κατατρομοκράτησης των αγωνιστών υπήρξε η συμμετοχή τους στη διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς των λαϊκών κατοικιών.

         Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει, επίσης, την αυθαίρετη διαταγή των αρχών για τις συλλήψεις που έφτασαν στο σημείο να απαγορεύσουν ακόμα και την λήψη φωτογραφιών από παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και αγωνιστές. 

         Η πρωτοφανής, ακόμα και για τα δεδομένα των μνημονιακών χρόνων, επιχείρηση κατατρομοκράτησης και καταστολής του διαρκώς αυξανόμενου κινήματος κατά των πλειστηριασμών, φέρει την υπογραφή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρμόδιου Υπουργού Νίκου Τόσκα. 



Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβεβαιώνει ότι είναι αποφασισμένη «πάση θυσία» (του λαού κυρίως) να φέρει εις πέρας τις δηλητηριώδεις για την κοινωνία, μνημονιακές της δεσμεύσεις και να προχωρήσει στην λεηλασία της λαϊκής περιουσίας, προβαίνοντας σε πράξεις ακραίου αυταρχισμού. Με τη σιωπηρή στήριξη και του προέδρου της ΝΔ κ. Μητσοτάκη , η Κυβέρνηση προσπαθεί πλέον με αθρόες συλλήψεις να καταστείλει το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, το οποίο διογκώνεται μέρα με την μέρα. 

         Η Λαϊκή Ενότητα απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων και δηλώνει παράλληλα ότι όποιο μέσο και να χρησιμοποιήσει η Κυβέρνηση, δε θα σταματήσει τους αγώνες εντός και εκτός Ειρηνοδικείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου